PRODUK FITUR

WILAYAH APLIKASI

KUNJUNG PELANGGAN Warta

Saiki, produk kasebut wis diekspor menyang luwih saka 30 negara lan wilayah kalebu Amerika Serikat, India, Rusia, Brasil, lan Vietnam.

Babagan Kita

  • ABOUT-US-2
  • ABOUT-US-1

Dongguan Kangpa New Material Technology Co., Ltd. (sabanjure diarani perusahaan) biyen dikenal kanthi Pabrik Mesin Dongguan Zhongtang Kangpart. Iki didegaké ing taun 2001 lan dununge ing Kutha Dongguan, Provinsi Guangdong, "Ibukutha Manufaktur Dunia". Iki minangka pabrikan mesin laminating perekat panas sing ramah lingkungan (PUR), nggabungake desain, produksi, penjualan, sawise-penjualan, aplikasi, riset lan pangembangan.